Eladó telek Etyek 937 nm
Eladó telek Etyek 937 nm
Eladó telek Etyek 937 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7986932
Referenciaszám: T037641
Frissítve: 16 napja

Etyek eladó építési telek 937 m² telekterületű: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
42 583 Ft/m²
937 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 117 486 Ft
Második évtől
159 232 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Építési telek tervekkel, látványtervekkel együtt eladó Etyeken. Panorámás telek Etyek frekventált helyén Etyeken a központól néhány száz méterre kínálok egy jó adottságokkal rendelkező, családi házas környezetben lévő 937 nm-es építési telket. A telek K-i tájolású, 16 m-es utcafronttal, összközműves. Lf-1 övezet, 30% beépíthetőség, 4,5m építménymagasság megengedett. Etyek, Biatorbágytól néhány percre található, frissen felújított autóúton közelíthető meg, plusz vadonatúj kerékpár utat is alakítottak ki.
Etyek a Budai-Agglomerációban található, az M1, M7, M0 autóutak szomszédságában, Budapesttől kb. 20 perc autóútra. Rendszeres Volánbusz járatok vannak Budapest Kelenföldre.
Kedvelt lakóhely a nagyvárosból kiköltözőknek. - Etyek kellemes hangulatú, csendes, nyugodt település. - Méltán híres szőlészeteiről, borászatairól, borospincéiről, valamint kedvelt a filmesek és a pihenni vágyók körében. - Számos látnivalóval, sportolási, kirándulási, kikapcsolódási lehetőséggel rendelkezik. Bevásárlási lehetőség, posta, buszmegálló a közelben. Budapest kb 25-30 perc alatt elérhető! Etyek egy folyamatosan fejlődő község. Az ingatlan megközelíthetősége kiváló. A környék csendes, biztonságos, vidéki hangulatú. 
Buszmegálló, központ, üzletek, kávézó, játszótér, iskola, óvoda, orvosi rendelő kb. 8 perc sétára található. Kedves Ügyfelünk! Az ingatlanról videót és virtuális túrát is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. A videót megtalálhatja továbbá YouTube csatornánkon is (Budai Agglomeráció Otthon Centrum), vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt. További információkért keressen! 
TELJES ONLINE KÖZVETÍTŐI MUNKAFOLYAMAT! Online megtekintés, online vételi ajánlat, online szerződéskötés. Hívjon bizalommal! https://webobook.com/public/65c69c6fa92bfb1b052e4d92,en

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Zsolt Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Zsolt Otthon Centrum - Biatorbágy - Szabadság út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY