Eladó telek Esztergom 1054 nm
Eladó telek Esztergom 1054 nm
Eladó telek Esztergom 1054 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8089676
Feltöltve: 13 napja

Esztergom eladó építési telek 1054 m² telekterületű: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
13 757 Ft/m²
1054 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 695 Ft
Második évtől
57 866 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Esztergom Szamár-hegy részének D-i lejtőjén elhelyezkedő 1054 m2-es, két utcára kapcsolatos belterületi beépítetlen terület megnevezésű építési telket. Bazilikára néző panorámával, 15%-os beépíthetőséggel rendelkezik. Telek domborzatából adódik, hogy a magasabb pontra érdemes építkezni, mert innen még szebb a panoráma. Az utcában villany van, egyéb közmű nincs a környéken. Telek környezete csendes, erdős, madárcsicsergős. Terület fejlődésének köszönhetően építkezések is vannak és újulnak meg az ingatlanok, többen is laknak a környéken. Azoknak ajánlom, akik a város nyüzsgésétől távolabb képzelik el új otthonukat. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom! Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik! Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana. Négy-Bástya Kft. értékesítői 13 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minczér Albertné Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Minczér Albertné Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY