Eladó telek Dunavarsány 750 nm
Eladó telek Dunavarsány 750 nm
Eladó telek Dunavarsány 750 nm
Hirdetéskód: 8016353
Referenciaszám: TK033178-4458444
Frissítve: 3 napja

Dunavarsány eladó építési telek 750 m² telekterületű: 22,17 millió Ft

22,17 millió Ft
29 560 Ft/m²
750 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 280 Ft
Második évtől
88 475 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Dunavarsány közkedvelt részén, az Imola utcában egy 750 nm-es, építési telek.Telekről:Csendes utcában helyezkedik el. Csendes utcában helyezkedik el és a tulajdonos új kerítést húzott köré. Az ingatlan besorolása Lke-O-2 építési övezet, mely övezetben a beépítési mód oldalhatáron álló. Ebben az övezetben telkenként legfeljebb egy lakóépület, és abban maximum 2 lakás létesíthető, tehát 2 lakásos lakóépület létesíthető. A beépíthetősége 30%, tehát egy 225 nm-es ingatlan felépítésére is lehetőséget ad. A telekhez egy eldugott utca vezet be, ahol akár több autó parkolása is megoldható, ide tényleg csak az jön, aki itt lakik.Finanszírozás:A telek készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel áll rendelkezésre.Parkolás:A telekhez bevezető utcán díjmentesen, illetve a lehetőségek tárháza végtelen, hogy a telken hogyan alakítjuk ki a helyet hozzá.Műszaki:A közművek bent vannak a telken már, a csatorna kivételével, viszont az is könnyen megoldható, amiben szívesen segítünk.Környék:Az infrastruktúra remek, a közelben több bolt, élménycentrum és étterem is megtalálható. A Duna pedig 5 perc sétatávolságra van.Ajánlom mindenkinek, aki nyugodt környéken szeretne telket vásárolni, illetve befektetésnek is kiváló lehetőség. Ha bármi kérdése van nyugodtan keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baán Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 557 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baán Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 557 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY