Eladó telek Dunasziget 1732 nm
Eladó telek Dunasziget 1732 nm
Eladó telek Dunasziget 1732 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7532500
Referenciaszám: TK030494
Frissítve: 1 napja

Dunasziget eladó építési telek 1732 m² telekterületű: 50,63 millió Ft

50,63 millió Ft
29 234 Ft/m²
1732 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 149 091 Ft
Második évtől
202 067 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves érdeklődők, Dunaszigeten festői környezetben, Mosonmagyaróvártól mindössze 10km-re, megvételre kínálunk egy 1732nm-es vízparti, építési telket.A közművek telken belül helyezkednek el, kivéve a gáz, de rengeteg más fűtési alternatívát válaszhat az új szerencsés tulajdonos. A terület 8 %-a beépíthető.  A teleken építkezés előtt, nincs szükség különösebb felszíni munkálatokra. Közvetlenül mellette folyik a Duna, molóval rendelkezik, ahol csodás délutánokat tölthet el az egész család, horgászattal, fürdéssel. A fantasztikus természet lágy ölelésében.Egyedülálló lehetőség minden olyan ember számára, aki kiszakadna a városi zsúfolt, zajos környezetből, egy frisslevegőjű, természetközeli környezetbe. Úgy, hogy ettől függetlenül autóval mégis szinte minden dolog elérhető, ami a mindennapi élethez kell.Első sorban családalapítás előtt állóknak ajánlanám, vagy pároknak, kis-nagycsaládosok részére, akik szeretnének építkezni, és megálmodni, létrehozni saját, csodálatos, új otthonukat.De befektetés szempontjából is kiváló lehetőség, mivel rendkívül kedvező az eladási ára.Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró, Felújítási hitel ügyintézésében is. Ha felkeltette ez a hirdetés az érdeklődését vagy további kérdései vannak, akkor keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Albrecht Tibor Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 882 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Albrecht Tibor Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 882 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY