Eladó telek Dunaszentgyörgy 617 nm
Eladó telek Dunaszentgyörgy 617 nm
Eladó telek Dunaszentgyörgy 617 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7424711
Referenciaszám: T034084
Feltöltve: 18 napja

Dunaszentgyörgy eladó építési telek 617 m² telekterületű: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
16 045 Ft/m²
617 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 151 Ft
Második évtől
39 509 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunaszentgyörgyön nagyon jó , csendes, de mégis központi helyen építési sarok telek eladó. Kiemelten csendes helyen, a település szabadidő és szolgáltató központjában, zöldövezetben helyezkedik el. A parkban játszótér, kondiplatz, füves kispálya, körülötte szolgáltatói üzletsorok ( Fodrász, Kozmetikus, Cukrászda, Tom Market, Dohánybolt, Lottózó stb.) Háziorvosi rendelő, iskola, óvoda, Római Katolikus templom, boltok, gyermekorvos, fogorvos található. Saroktelek, körlefolyású domborzati adottsággal. Az épületelhelyezés körbejárható, mindkét utcáról megközelíthető lehet. Alapterülete 617 m2, 30%-ban beépíthető, falusias építési övezet. A telken vízakna, szennyvízcsatlakozás és áramvételezési szekrény is ki van építve. Gáz az utca szemközti oldalán. Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretnél, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tedd; ha eladni szeretnéd ingatlanod, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hiteledet átváltani. Keress bizalommal, szakértők vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Varga Ilona Otthon Centrum - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Varga Ilona Otthon Centrum - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY