Eladó telek Dörgicse 1500 nm
Eladó telek Dörgicse 1500 nm
Eladó telek Dörgicse 1500 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7629727
Referenciaszám: 40361
Feltöltve: 17 napja

Dörgicse eladó építési telek 1500 m² telekterületű: 42,5 millió Ft

42,5 millió Ft
28 333 Ft/m²
1500 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 125 141 Ft
Második évtől
169 608 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2195-ös számú, BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELKÉT DÖRGICSÉN. A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált DÖRGICSÉN található TÁJPANORÁMÁS BELTERÜLETEN található ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői: - az ingatlan 1500m2 közel sík felülettel rendelkezik, családi ház, nyaraló építésére kiválóan alkalmas - közművek a telek előtt találhatóak leköthetők - a terület környezetében a közelmúltban gondosan megépített családi házakat találunk - a közel téglalap formájú terület határos a település mezőgazdasági területével ami garantálja a nyugodt mindennapokat és az örök tájpanorámát a tájra - az ingatlan Lf3-as övezeti besorolású ami 20%-os beépíthetőséget tesz lehetővé - beépítési mód oldalhatáros ,építmény magasság max: 4,2 m lehet - az ingatlanon legfeljebb két épület helyezhető el ,de csak az egyik kaphat lakófunkciót - minden évszakban könnyen megközelíthető jól járható aszfaltútról - rendezett tulajdoni háttér per és tehermentes ingatlan - Dörgicse kedvelt a turisták és az ingatlan vásárlók körében - Balatonakalitól körülbelül 5 kilométerre északnyugatra helyezkedik el, a Balaton-felvidék középső, Balatonfüred és Badacsony közti szakaszára jellemző, a tóparti hegysor mögött kialakult márgás alapkőzetű medencék egyikében, amit a település után Dörgicsei-medencének neveznek. - Amennyiben a 2195 -ös számú a CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált DÖRGICSÉN található LAKÓÖVEZETI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon:  06 20 378 3810                                                   " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai András CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY