Eladó telek Dömsöd, Tavasz utca 1198 nm
Eladó telek Dömsöd, Tavasz utca 1198 nm
Eladó telek Dömsöd, Tavasz utca 1198 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7897028
Referenciaszám: TK030808
Frissítve: 16 napja

Dömsöd eladó építési telek 1198 m² telekterületű: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
7 930 Ft/m²
1198 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 973 Ft
Második évtől
37 912 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dél-pesti agglomerációban, DÖMSÖDÖNDUNA-PARTHOZ közelTervrajzzal és érvényes építési engedéllyel EGYÜTTBELTERÜLETI TELEK ELADÓ!1198 négyzetméteres,  telket kínálok eladásra Dömsödön, építési hivatal által érvényesített tervrajzzal és építési engedéllyel.A tervrajz alapján a megépítendő ház körülbelül 90 négyzetméteres, ami magába foglalja a következőket: központi konyha-étkező-nappali, 3 szoba, fürdő, külön toaletthelyiség, kamra és kazánház. Ezen felül az alapterülethez hozzászámolandó egy nagyobb, 19 négyzetméteres, valamint egy kisebb, 7 négyzetméteres terasz is.Az ingatlanba nincs bevezetve a víz és a villany.Maga az ingatlan Dömsödön belül a Tavasz utca és az Ady Endre utca sarkán található. Éttermek, háziorvosi rendelők, gyógyszertár, benzinkút, általános iskola és még sok más egyéb, mindennapi élethez szükséges intézmény autóval legfeljebb 5, gyalog pedig 15 percen belül elérhető. A helyi buszjárat a telektől 350 méterre áll meg. A természet kedvelőinek a Duna-partig pedig csupán 11 percet kell sétálni.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a profilomon megadott telefonszámon!Szívesen mutatom az ingatlant hétköznap és hétvégén is egyaránt - jöjjön velem, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ernszt Zsuzsanna Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 615 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ernszt Zsuzsanna Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 615 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY