Eladó telek Budapest XXIII. kerület, Soroksár-Újtelep 470 nm
Eladó telek Budapest XXIII. kerület, Soroksár-Újtelep 470 nm
Eladó telek Budapest XXIII. kerület, Soroksár-Újtelep 470 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7939630
Referenciaszám: 498787
Frissítve: 16 napja

Budapest XXIII. kerület eladó építési telek 470 m² telekterületű: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
52 979 Ft/m²
470 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 318 Ft
Második évtől
99 370 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Soroksáron építési telek ár alatt eladó a remek elhelyezkedéssel! Budapest XXIII kerületében, Soroksár-Újtelepen 470nm-es építési telek ELADÓ. Övezeti besorolása szerint összesen 35%-os beépítéssel rendelkezik így közel 170nm-es alapterületű lakóingatlan építtethető rá tetőtér beépítéssel. A telek 10 méter szélességgel és 47 méter hosszúsággal rendelkezik. Az építmény elhelyezése mindkét szomszédtól 1,5-1,5 méteres távolság elhagyása mellett oldható meg. Az épülő ingatlan 7 méteres szélességgel rendelkezhet. A képek között talál megfelelő tervet is mely akár fel is építhető a tárgyi ingatlanon. Az összes közmű a telek előtt helyezkedik el így könnyedén megoldható a rákötés. A szomszédos telek is eladó sorba kerülhet hamarosan így lehetősége nyílik a telkek egyesítésére. Jöjjön el, nézze meg és találja meg benne új otthonát! Az ingatlanról: -A telek 10 méter szélességgel és 47 méter hosszúsággal rendelkezik -Lakóövezeti besorolása következtében 35%-os a beépíthetősége -A közművek a telek előtt találhatóak így könnyedén bevezethetőek -470m2-es összesen Elhelyezkedés: -Tömegközlekedési megállók 3-4 percre -Közelben kiskereskedelmi és szolgáltatói egységek 5-6 percre -Közlekedési főútvonalak közelében helyezkedik el Ne hagyja elveszni ezt a páratlan lehetőséget! Az ingatlan per és tehermentes! Hívjon és tegyen ajánlatot! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY