Eladó telek Budapest XI. kerület, Pösingermajor 2000 nm
Eladó telek Budapest XI. kerület, Pösingermajor 2000 nm
Eladó telek Budapest XI. kerület, Pösingermajor 2000 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7933681
Referenciaszám: T036047-4383554
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó építési telek 2000 m² telekterületű: 249 millió Ft

249 millió Ft
124 500 Ft/m²
2000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 733 181 Ft
Második évtől
993 701 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panorámás építési telek eladó Budapest és Budaörs határán, Pösingermajorban. Természetvédelmi terület mellet, exkluzív környezetben eladó egy 2000 m2-es PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK! Ha igényes helyen, ELIT LAKÓÖVEZETBEN szeretné felépíteni új otthonát, ezt a telket feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS - Budapest és Budaörs határán, Rupp-hegy természetvédelmi terület mellett. - IGÉNYES KÖRNYÉK, elit lakóövezet, frissen aszfaltozott utca. - Újépítésű társasházak, modern családi-és ikerházak jellemzik. - Teniszcentrum 2 perc gyalog. - A budaörsi bevásárló centrum pár perc autóval. - Az Egér út M1/M7/M0-ás autópálya, a Balatoni út és a Budaörsi út is pár perc autóval. - A 8E és 140-es busszal 20 perc alatt a városban vagyunk vagy Budaörs központja 10 perc alatt elérhető. ÉPÍTÉSI PARAMÉTEREK - Építési övezet: Vi-2-XI-30 - Dél-nyugati tájolás - Beépíthetőség terepszint felett: 10% - Beépíthetőség terepszint alatt: 20% - Zöldfelület legkisebb mértéke: 80% - Homlokzat magasság: 5m - 5.5m között - Szintterületi mutató: 0.2 - Építhető épület: családi ház, ikerház, kiskereskedelmi épület, irodaépület - Víz, csatorna telken belül, villany, gáz az utcáról könnyen beköthető. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN (ONLINE IS) SEGÍTÜNK: Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják Önt. Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben kiváló elhelyezkedésű telket keres, HÍVJON FEL és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
csendes
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Könczöl Veronika Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Könczöl Veronika Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY