Eladó telek Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros, Hentes u 8 1158 nm
Eladó telek Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros, Hentes u 8 1158 nm
Eladó telek Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros, Hentes u 8 1158 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8050161
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest IX. kerület eladó építési telek 1158 m² telekterületű: 199 millió Ft

199 millió Ft
171 848 Ft/m²
1158 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 585 956 Ft
Második évtől
794 163 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Építési telek Budapest központi részén bármilyen célra! A szomszédos 5500 nm ingatlan is eladó (1400M Ft), amivel egy szabályos saroktelek alakítható ki. A hirdetett ingatlan összesen 1150 nm telek, 600 nm épület, 40 méter utcafront. Maximum 2200 nm beépíthető 18 méter magasságig. Az ingatlan a Rákóczi hídtól pár perc távolságra, rohamosan fejlődő részen nagyon jó közlekedésű, frekventált helyen található. I-IX/3 építési övezet, ahol létesíthető: - lakóház, társasház - közintézmény - igazgatási épületek - irodaépületek - szálláshely - szolgáltató épületek - szolgáltatás épületei - vendéglátás - egyéb közösségi szolgáltató épületek - nem zavaró hatású egyéb gazdasági építmények - kereskedelmi épületek A szinte bármilyen célra alkalmas telken jelenleg egy szerkezetileg jó állapotban lévő 3 lakásos bővíthető vagy bontandó ház áll, szuterén, magasföldszint és tetőtér kialakítással. Szintterületi mutató: 2.0 Építménymagasság: 18 m A környék infrastruktúrája kiváló, pár sarokra a Lechner Ödön fasor iroda és üzleti komplexumai, vadonatúj lakóparkok és szolgáltató egységei. Mivel a belváros egyik utolsó rozsdaövezete, ami már teljesen kipucolásra került, így rövid távon teljesen megújuló, új építésű városrész lesz, ami hatalmas értéknövekedést is jelent. Teherforgalommal is jól megközelíthető, az utcában ingyenes a parkolás. Az ingatlan tehermentes 1/1 tulajdonú, magánszemélytől eladó.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Székely Dániel
+36 30 932 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Székely Dániel
+36 30 932 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY