Eladó telek Bánk, Csendes 424 nm
Eladó telek Bánk, Csendes 424 nm
Eladó telek Bánk, Csendes 424 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7948051
Referenciaszám: M266252
Frissítve: 16 napja

Bánk eladó építési telek 424 m² telekterületű: 19,49 millió Ft

19,49 millió Ft
45 967 Ft/m²
424 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 388 Ft
Második évtől
77 780 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ!Eladásra kínálunk Balassagyarmattól 20 km-re, Rétságtól 5 km-re ,Budapesttől 70 km -re elhelyezkedő Bánk községben , a népszerű üdülőtelepülésen a tó felett, egy a tulajdoni lapján "kivett hétvégi ház, udvar" megnevezésű ingatlant. A 424 m2 "saroktelken" elhelyezkedő ingatlan 1970 - ben épült 16 m2 alapterületű fa szerkezetű, beton alappal. A ház fűtése konvektorral történik. Az ingatlanban víz , gáz, villany bevezetve. Csatorna az utcában. Az ingatlant minden korosztálynak ajánlom. Itt az alkalom, hogy egy kitűnő elhelyezkedésű, csendes nyugodt utcában, frappáns kis nyaraló tulajdonosává válhasson. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Az ingatlan per, igény és tehermentes mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Ha tetszett képeken, hívjon bizalommal, hogy személyesen is megtekinthesse.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY