Eladó telek Balatonszőlős 6983 nm
Eladó telek Balatonszőlős 6983 nm
Eladó telek Balatonszőlős 6983 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8078376
Referenciaszám: T037925
Frissítve: 18 napja

Balatonszőlős eladó építési telek 6983 m² telekterületű: 210 millió Ft

210 millió Ft
30 073 Ft/m²
6983 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 618 345 Ft
Második évtől
838 061 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Balatonszôlôs lakóövezeti területén, egy erdôvel határolt, összesen 7 telekké osztható - telkenként 2 db épülettel beépíthetô - befeketésre alkalmas telekegyüttest. A tervezett beépítésre elkészült tervek is rendelkezésre állnak. A szabálytalan alakzatú, enyhén lejtôs, erdô mellett elterülô telekrôl gyönyörû panoráma nyílik a környezô dombokra és egy kissé a Balatonra. A telek megnevezése a tulajdoni lapon kivett beépítetlen terület, építészeti besorolása Lf-5 (falusias lakókörnyezet), a rendezési terv szerint az alábbi szabályozásokkal: - egy építési telken legfeljebb két egylakásos vagy egy kétlakásos lakóépület helyezhető el + egy melléképület (lakóépület legnagyobb bruttó alapterülete max.350 m2) - a beépítettség legnagyobb mértéke 30 % szabadon álló beépítési móddal - terepszint alatti beépítés legfeljebb 5 % - legnagyobb épületmagasság 4,5 m - legkisebb zöldfelület mértéke 50 % - legkisebb kialakítható telekméret 900 m (16 m min. szélességgel) A telek autóval könnyedén megközelíthetô, 2 oldaláról aszfaltút övezi, illetve egy buszmegálló is néhány perc sétatávolságban található. Bevezetésre került a telekre a villany, csatorna és vízbekötési engedéllyel rendelkezik. Balatonszőlős hatszázfős kisközsége festői természeti környezetben fekszik a Balatoni Nemzeti Park kapujában, a Szőlős-Pécselyi medencében. Az idelátogatók egész évben élvezhetik a táj nyújtotta lehetőségeket kerékpáron, lóháton vagy gyalogosan. A települést körülölelő lankákról lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. A Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület nyitott pincéi a helyi borok mellett gasztronómiai élményekkel kínálják vendégeiket családias környezetben, harmóniában a minden évszakban elbűvölő tájjal. A magyar borturizmus egyik legkedveltebb központja.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radnai Orsolya Otthon Centrum - VII. kerület - Wesselényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radnai Orsolya Otthon Centrum - VII. kerület - Wesselényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY