Eladó telek Balatonkenese 4447 nm
Eladó telek Balatonkenese 4447 nm
Eladó telek Balatonkenese 4447 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8087060
Referenciaszám: 43570
Feltöltve: 13 napja

Balatonkenese eladó építési telek 4447 m² telekterületű: 420 millió Ft

420 millió Ft
94 446 Ft/m²
4447 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 236 690 Ft
Második évtől
1 676 123 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA eladásra kínálja a kiváló adottságokkal rendelkező, 2483-as számú BALATONKENESEI ÜDÜLŐÖVEZETI TELKET. A BALATONKENESEI ÜDÜLŐÖVEZETI TELEK jellemzői: - Könnyű megközelítés, kiváló elhelyezkedés - A telek 3 percnyi sétatávolságra van a Balatontól - A terület korábban üdülőtábor volt. - A természethez való közelsége, a ligetes jelleg kifejezetten egyedi, különleges hangulatot kölcsönöz a teleknek, ami igencsak vonzó lehet azoknak, akik szeretnének kiszakadni a városi forgatagból, de mégsem a világ végén akarnak élni. - Besorolása Üü12 - A beépítés módja szabadonálló - A kialakítható legkisebb telekméret 2000 négyzetméter - Beépíthetősége jelenleg 15 % (zajlanak az egyeztetések ennek növeléséről), ehhez társul 7.5 méteres építménymagasság. - Elhelyezhető rajta többek közt üdülőépület, szálláshely, üdülőtábor, sportlétesítmény - Közművel ellátott. - Balatonkenese kedvelt üdülőtelepülés, köszönhetően a fővároshoz való közelségének. - Az itteni beruházások kedvelt célpontnak számítanak a vásárlók körében. Amennyiben a BALATONFÜREDI CASANETWORK IRODA által kínált, 2483-as számú BALATONKENESEI ÜDÜLŐÖVEZETI TELEK felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon a megadott telefonszámon. Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, ill. díjmentes, banksemleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetwork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orosz Gergely CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orosz Gergely CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY