Eladó telek Balatonfüred 2760 nm
Eladó telek Balatonfüred 2760 nm
Eladó telek Balatonfüred 2760 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8048264
Referenciaszám: T037867
Frissítve: 16 napja

Balatonfüred eladó építési telek 2760 m² telekterületű: 250 millió Ft

250 millió Ft
90 580 Ft/m²
2760 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 736 125 Ft
Második évtől
997 692 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfüred Tamáshegy részén kínálok eladàsra egy részben beépíthetô telket, Balatonra nézô panorámával. A lejtôs, téglalap alakú telek zártkerti övezetben fekszik, tulajdoni lapon megnevezése gyümölcsös: - beépíthetôsége 3% szabadon álló beépítéssel, ami kb. egy 80 m2-es épület nagysága - terepszint alatti beépítésnél hozzávetôlegesen 50 m2 megengedett Építészeti besorolása: Mk1: szőlőkataszter szerinti I. osztályú területen lévő kertgazdasági (kertes) mezőgazdasági területek kategóriája. A telek szomszédjában elhelyezkedô, 3197 m2-es telekkel egybenyitható, ami szintén portfóliónkban megtalálható. A telkekre fejlesztési tervek is készültek, érdeklôdés esetèn további képeket, videót, dokumentációt tudunk küldeni ezzel kapcsolatosan. Közművek: víz, villany, gáz és csatorna az utcában elérhető. Közép-Európa legnagyobb tava, a Balaton legrégebbi és egyik leglátogatottabb üdülőhelye Balatonfüred. „A Balaton északi partjának fővárosa”, népszerűségét többek között kellemes klímájának és szénsavas forrásainak köszönheti. A város rendkívül gazdag történeti emlékhelyekben is, de manapság a bortermelés, borturizmus és a változatos rendezvények miatt kozkedvelt, pl. Anna-bál, Borhetek, Kékszalag Vitorlásverseny stb.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radnai Orsolya Otthon Centrum - VII. kerület - Wesselényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radnai Orsolya Otthon Centrum - VII. kerület - Wesselényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY