Eladó telek Balatonfüred 903 nm
Eladó telek Balatonfüred 903 nm
Eladó telek Balatonfüred 903 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7972369
Referenciaszám: TK073697
Frissítve: 18 napja

Balatonfüred eladó építési telek 903 m² telekterületű: 89 millió Ft

89 millió Ft
98 560 Ft/m²
903 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 262 061 Ft
Második évtől
355 178 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ lakóövezeti, kiváló ÉPÍTÉSI TELEK Balatonfüred kedvelt, kertvárosias részében..A telek közel vízszintes, bontani való épülettől MENTES, 903 nm nagyságú terület.Nincsenek bontási költségek!!, ...se kötöttségek!Csatorna és gázhálózat a telekhatáron belül van, víz közvetlen az utcafront előttitelekhatárnál az utca ezen oldalán, villany pedig az utca másik oldalán lévő oszloprólközvetlenül vételezhető..A telek szélessége kb. 23 m, a létesítendő épület tetőtéri ablakaiból, teraszáról Balatonpanoráma látványa várható.A környezet CSENDES, szép és RENDEZETT, tágas kertvárosi, családi házas egységekkel beépített.A környéknek megfelelő lakóövezeti besorolás Lke 25. Az ebben foglaltak szerint20 %-kal, KÉT lakóegységgel, SZABADON álló módon beépíthető.Maximális építési magasság 5,5 m, zöldterületi mutató 60 %.Teher nincs az ingatlanon, rövid idő alatt birtokba vehető.További információkért, megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen elérhetőségemen!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
gáz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY