Eladó telek Balatonföldvár 5950 nm
Eladó telek Balatonföldvár 5950 nm
Eladó telek Balatonföldvár 5950 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7966529
Referenciaszám: 285040
Frissítve: 2 napja

Balatonföldvár eladó építési telek 5950 m² telekterületű: 1 200 millió Ft

1 200 millió Ft
201 681 Ft/m²
5950 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 3 533 400 Ft
Második évtől
4 788 922 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonföldváron két lenyűgöző telket kínálunk megvételre amelyek mindössze 80 méterre a Balatontól és 100 méterre a Kvassay sétánytól, a Motel sétányon találhatóak. Ez a város a Balaton déli partján már 150 éve az elsődleges üdülőhely, amely hosszú ideig volt a magyar arisztokrácia kedvenc vakációhelye. A telkek mérete egyenként 5950 m2, 30%-os beépíthetőséget és 16,5 méteres épületmagasságot tesz lehetővé, így a terület kiemelkedő fejlesztési potenciállal rendelkezik a Balatonon. Az ár rendkívül kedvező, mindössze 200 ezer Forint/m2, tekintettel a kiváló beépítési lehetőségekre. A telkek együtt vagy külön-külön is megvásárolhatóak, lakóövezeti besorolással és 5% ÁFA-val. Elérhető egy átfogó fejlesztési koncepció is, amely négy apartmanház építését irányozza elő a területen. Az önkormányzat jóváhagyta a szabályozási terv módosítását, a földhivatal pedig záradékolta az új telekalakítást. A vázrajzok a végleges méretek és helyrajzi számok bemutatását is tartalmazzák. A Balaton egyik legszebb része, a 1,1 km hosszú platánsoros sétány a villasorral együtt a közelben található, ami tovább növeli a terület vonzerejét. Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget jelent Balatonföldvár kiemelt turisztikai helyszínén, ígéretet téve a hosszú távú értéknövekedésre. A megtekintés előzetes egyeztetés után lehetséges, ezért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az ingatlanok részletes bemutatására. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom, akik érdeklődnek Balatonföldvár egyik legexkluzívabb fejlesztési lehetősége iránt.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dávid Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 395 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dávid Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 395 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY