Eladó telek Balatonalmádi 65 nm
Eladó telek Balatonalmádi 65 nm
Eladó telek Balatonalmádi 65 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7715830
Referenciaszám: 41011
Frissítve: 10 napja

Balatonalmádi eladó építési telek 1187 m² telekterületű: 69 millió Ft

69 millió Ft
1 061 538 Ft/m²
1187 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 171 Ft
Második évtől
275 363 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonalmádi kertvárosában telek eladó A CasaNetWork Balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1707-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró balatonalmádi építési telkét. Most megépítheti!  - ÁLMAI OTTHONÁT, NYARALÓJÁT!!! A CasaNetWork Balatonalmádi által kínált ingatlan jellemzői: - elhelyezkedése, Almádi kedvelt kertvárosi övezetében (Vörösberény és a városközpont között) csendes utcában található, tíz perc sétára minden fontos célponthoz (strand, pályaudvarok, éttermek, piac, vásárlási lehetőségek, park, rendelő, posta, stb.) -  a telken lévő ház (65 m2), ami igény szerint újragondolható, átépíthető vagy bontandó - a telek beépíthetősége 20%, legnagyobb építménymagasság: 5 méter - szuterén szinten egy boltíves pince található (cc. 20 m2), a lakrész cc. 65 m2, melléképület, garázs - a kertben egy ásott kút is található - az ingatlan tehermentes - közlekedési és lokáció tekintetében is kiváló lehetőség, és befektetői szemmel nézve pedig több egységes társasház építésére is megfelelő a telek Amennyiben a 1707-es számú a CasaNetWork által hirdetett balatonalmádi építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan, építési telek felkeltette az érdeklődését, hívjon a telefonszámon: 20 2850918 Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, ill. díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plell Ágota CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plell Ágota CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY