Eladó telek Balatonalmádi 897 nm
Eladó telek Balatonalmádi 897 nm
Eladó telek Balatonalmádi 897 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7544985
Referenciaszám: 1516
Frissítve: 1 éve

Balatonalmádi eladó építési telek 897 m² telekterületű: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
111 371 Ft/m²
897 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 294 156 Ft
Második évtől
398 678 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonalmádi csendes utcájában található az ÖRÖKPANORÁMÁS, 897 m2 nagyságú telken épülő lakóház. Az ingatlan Lke2 övezetbe tartozik, beépíthetősége 20 %, rendelkezik, villany, víz illetve csatornabekötéssel, gázvezeték az utcában húzódik. Az építkezés elkezdődött, a pinceszint falazásánál tart. Az engedéllyel rendelkező tervdokumentációt a jelenlegi tulajdonos rendelkezésre bocsájtja. A tervezett ház kétszintes. Alsó szintjén található egy garázs, valamint két tároló helyiség, összesen 94 m2. A földszinten helyet kapott a konyha-étkező-nappali, kamra, három hálószoba, egy fürdőszoba, egy gardrób, egy szélfogó, egy háztartási helyiség, közlekedő és egy vendég WC (összesen 107 m2). A ház elején végighúzódik egy közel 40 m2-es terasz, mely a nappaliból, az étkezőből és a fő hálóból is megközelíthető. A jelenlegi készültségi fok lehetőséget ad egy saját igény szerint megtervezett ház felépítésére is. A feltüntetett vételár a jelenlegi állapotra vonatkozik! Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem, hívja a Haus-Grund Ingatlanirodát. Hiteligénye esetén megkeressük Önnek a legkedvezőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haus-Grund Ingatlaniroda Haus-Grund Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 376 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haus-Grund Ingatlaniroda Haus-Grund Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 376 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY