Eladó telek Balatonakali 830 nm
Eladó telek Balatonakali 830 nm
Eladó telek Balatonakali 830 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7895823
Referenciaszám: T037119
Frissítve: 16 napja

Balatonakali eladó építési telek 830 m² telekterületű: 38 millió Ft

38 millió Ft
45 782 Ft/m²
830 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 888 Ft
Második évtől
151 645 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk a Balaton északi partján, Balatonakali területén fekvő, 830 m2-es belterületi telket. Balatonfüredtől 15 km-re. Telek jellemzői: - 830 m2 -LKE7 besorolású, belterületi telek -szabadon álló épület építhető ( családiház) -20%-a beépíthető, minimum zöld terület 55% -maximális épület magasság 4,5 m -előkert 5 m -teljes küzművel Balatonakali (1954-ig: Akali) község Veszprém vármegyében, a Balatonfüredi járásban, a Balaton partján. A település eredetileg Szent István király korától az 1950-es megyerendezésig Zala vármegyéhez tartozott. Üdülőfalu, hétszáz főnyi állandó lakosa van. A szezonban az üdülőkkel húszezer fölé is emelkedik a lakosok száma. A község területén 10 ifjúsági tábor, gondozott strand, parti sétány, kikötő, 3 nemzetközi kemping van. Nyáron kulturális programok, horgász és vízi sport lehetőség is fogadja a turistákat. A vendéglőkben magyaros ízekkel, a táj híres boraival fogadják. Fekvése A Balaton északi partján fekszik. Természeti adottsága a Balaton gazdag halállománya, a dús vízparti legelők, és a vadban gazdag part menti erdők. A mediterrán jellegű éghajlat kedvez a szőlőtermesztésnek is. Megközelítése A településen a 71-es főút húzódik végig, autóval ezért ez a legegyszerűbb megközelítési útvonala keleti és nyugati irányból is. Északi irányban itt ágazik ki a főútból a 7338-as út, amely Dörgicse és Pécsely érintésével Balatonszőlősig vezet. Áthalad továbbá Balatonakalin a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonal is, itteni vasútállomása a Balatonakali-Dörgicse vasútállomás nevet viseli. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, írjon, vagy hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöndes-Trompos Klaudia Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY