Eladó telek Zalaegerszeg 2057 nm
Eladó telek Zalaegerszeg 2057 nm
Eladó telek Zalaegerszeg 2057 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7883306
Referenciaszám: 165531
Frissítve: 16 napja

Zalaegerszeg eladó egyéb telek 2057 m² telekterületű: 3,2 millió Ft

3,2 millió Ft
1 556 Ft/m²
2057 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165531 hivatkozási számú zalaegerszegi telek. Befektetők, építkezők figyelem!!  Kizárólag a alaegerszegi Openhouse ingatlan iroda eladásra kínálja az 165531-es számú nagyon ritka egyedi tulajdonságokkal bíró örök panorámás zalaegerszegi építési telket Zalaegerszeg Becsali városrészben. Jellemzők A  zalaegerszegi építési telek melyre megépítheti álmai otthonát rövid jellemzői:  -  területe összesen  2057 m2. - Zalaegerszeg Becsali városrészben kialakított építési övezetben található - a tájolása kelet-nyugati, teljes panorámával ,rálátással a tájra, illetve a környéken lévő családi házakra. - kis mellék úton megközelíthető, zsákutcában található, átmenő forgalomtól mentes, az utcában a telekhez közel minden közmű megtalálható. - Lke-1  építési övezetbe tartozik. - Az ingatlan családi házas övezetének köszönhetően 25 %-os beépíthetőséggel új ház építésére alkalmas. - területe 2057m2 - buszmegálló a közelben található (400m), a Becsali főút mellett. -  művelési ágból kivonva, azonnal értékesíthető, névre írható. - akár ikerház, vagy vendégház építésére is alkalmas. - biztonságos, csak új családi ház kialakítású környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokért. - a telek kiválóan alkalmas egyedi kialakítású, megjelenésű modern, rönkház gerendaház, valamint minimál stílusú családi ház kialakítására a fekvése és az elhelyezkedéséből adódóan, akár több szinten is. - Az eladó tulajdonában van még +1darab építési telek, út túloldalán, közvetlen a hirdetett telekkel szemben, ami ezzel a telekkel egyben is eladó nagyon kedvező áron. ( egyben történő vásárlás esetén a két telek közti út  "magánút"is a vevő tulajdonába fog kerülni a vételár részét képezi.) Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165531 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY