Eladó telek Siófok 4332 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 6643369
Referenciaszám: 142832
Feltöltve: 15 napja

Siófok eladó egyéb telek 4332 m² telekterületű: 35 millió Ft

35 millió Ft
8 080 Ft/m²
4332 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 058 Ft
Második évtől
139 677 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #142832 hivatkozási számú siófoki telek. Siófokon kínáljuk Önöknek ezt a kedvező fekvésű, többszörösen is hasznosítható ingatlant megvételre. A területen több gazdasági épület is található, melyeket korábban állattartás céljára építettek. A villany be van vezetve, a vízellátást fúrt kút biztosítja. A terület jól megközelíthető. A közelében bevásárlóközpont található, de a Balaton part is 2 km távolságra van. A városközpont autóval pár perc alatt elérhető.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó siófoki telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #142832 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY