Eladó telek Sé 1289 nm
Eladó telek Sé 1289 nm
Eladó telek Sé 1289 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7850544
Referenciaszám: 164761
Frissítve: 16 napja

Sé eladó egyéb telek 1289 m² telekterületű: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
20 094 Ft/m²
1289 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 263 Ft
Második évtől
103 361 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164761 hivatkozási számú séi telek.   - Telek területe: 1289m² - Beépíthetősége: 30% - Zsákutcában utolsó telek - Ausztria határátkelő 10 km - Kész, engedélyezett tervek (kétlakásos társasház) felár ellenében megvásárolhatóak. Telken található villany, az utcában pedig a többi közmű(csatorna, víz) A település Szombathelytől mindössze 5 percre fekszik, található itt bőlcsöde, óvoda, könyvtár, orvosi rendelő és sportpálya. Tömegközlekedés lehetőség: busz. Ez a terület kiemelkedő lehetőségeket rejt magában. Itt az Ön ötletei és elképzelései szabják meg az irányt, és csak a törvényi kereteknek kell megfelelnie. Ez a terület csendes, nyugodt környezetben fekszik, mégis könnyen megközelíthető. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját álomprojektjét valósítsa meg egy olyan területen, ahol csak az Ön képzelete szab határt! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy több információt szerezhessen az ingatlanról, és elkezdhessük együtt tervezni az álmait.   Elérhetőségek: - Ingatlanközvetítő neve: Kocsis Beatrix Vivien - Telefon: +36 70 542 76 87 - Email: beatrix.kocsis@oh.hu Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó séi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164761 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Beatrix Vivien Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 542 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Beatrix Vivien Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 542 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY