Eladó telek Pusztamagyaród 879 nm
Eladó telek Pusztamagyaród 879 nm
Eladó telek Pusztamagyaród 879 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 6642173
Referenciaszám: 128274
Feltöltve: 17 napja

Pusztamagyaród eladó egyéb telek 879 m² telekterületű: 1,5 millió Ft

1,5 millió Ft
1 707 Ft/m²
879 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja a 128274.számú belterületi telket Zala megye közepén,Pusztamagyaródon.  A  879 m2 nagyságú telek jellemzői: -Pusztamagyaród Nagykanizsa és Zalaegerszeg között található,mindkettőtől mintegy 35 km-re -Balaton egy órás autózással elérhető -közművek az utcán,csatorna kivételével -falusias lakóterület(Lf2)övezeti besorolás,oldalhatáron álló beépítési mód -beépíthetőség 30%,minimális zöldfelület 50%,legnagyobb építménymagasság 4,5 m -elhelyezhető rajta legfeljebb kétlakásos lakóépület,valamint gazdasági épületek -önállóan elhelyezhető továbbá kereskedelmi,szolgáltató,vendéglátó,szállás jellegű,továbbá oktatási.szociális,egészségügyi és kézműipari építmény Amennyiben a 128274. számú építési telek vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal. Az ingatlan vásárlásához hitel igényelhető,amelynek ügyintézéséhez irodánkban bank-független hitelszakértő áll rendelkezésére. Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY