Eladó telek Nagyesztergár 801 nm
Eladó telek Nagyesztergár 801 nm
Eladó telek Nagyesztergár 801 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8083032
Referenciaszám: 313971
Frissítve: 17 napja

Nagyesztergár eladó egyéb telek 801 m² telekterületű: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
19 850 Ft/m²
801 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 818 Ft
Második évtől
63 453 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HA KERÜLI A NYÜZSGÉST, DE KÖZEL MARADNA A VÁROSHOZ! 801 M2 TERÜLETŰ ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ A ZIRCTŐL 2 KM-RE FEKVŐ NAGYESZTERGÁRON! (IGÉNY ESTÉN TOVÁBBI 801 M2 VÁSÁROLHATÓ HOZZÁ!) A település Dudar felőli oldalán található ingatlan az utolsó utcák végén fekszik, kevés a közvetlen szomszéd és a következő telkek már külterületi, mezőgazdasági területek. A leendő élettér igény szerint akár teljesen elszeparálható. A környezetben családi házak, kisboltok, sportpálya, hivatal, találhatók. Nagyesztergár központja a templommal, postával, óvodával és a GAJA FORRÁSSAL 1 km-en belül helyezkedik el. FŐBB ADATOK: - ÖVEZETI BESOROLÁS: Lfk-2 (Központi falusias lakóterület) - MIN. TELEKMÉRET: 800 m2 - MAX. BEÉPÍTHETŐSÉG: 30% (~240 m2) - MAX. ÉPÍTMÉNYMAGASSÁG: átlag 4,5 m - BEÉPÍTÉS MÓDJA: oldalhatáron - FEKVÉS: sík területen KÖZMŰVEK: - VÍZ: az utcában, bevezetése a telekre előkészítve - CSATORNA: az utcában, bevezetése a telekre előkészítve - GÁZ: az utca elejében - VILLANY: az utcában - TV/INTERNET: az utcában A HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATBÓL: - A FŐFUNKCIÓJÚ ÉPÜLET max. 1 épülettömegben, max. 2 lakással és csak magas tetővel (nyeregtetővel) létesíthető. - A MELLÉKÉPÜLET(EK) max. további 2 épülettömegben építhető(k) a főépület megléte mellett. - TILTOTT az üzemanyagtöltő, a mező és erdőgazdasági (üzemi) építmény elhelyezése. - A lakóterületen lakással egybeépített más funkciójú épület (KERESKEDELEM, VENDÉGLÁTÁS, SZOLGÁLTATÁS) egy építészeti egységben helyezhető el, úgy, hogy külső megjelenésében lakóépület összhatását keltse, az övezetre előírt beépítési %-ok betartásával. A működéshez szükséges parkolási lehetőséget az eddigi telken belül kell biztosítani. - Az övezetben a villamos energia, valamint a távközlési vezetékek lehelyezését lehetőség szerint föld alatt kell megoldani. AZ INGATLAN TEHERMENTES, AZ ÁR IRÁNYÁR! További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :) – Megbízható ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS készítése. – BANKFÜGGETLEN hitelek, állami támogatások, személyi kölcsönök, megtakarítások és lakástakarékok INGYENES ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. – Profi INGATLANFOTÓZÁS és -VIDEÓZÁS. Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! Az ingatlan megtekintése ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN történik! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN TÖBB, MINT 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Malasits Károly Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 099 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Malasits Károly Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 099 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY