Eladó telek Kulcs 696 nm
Eladó telek Kulcs 696 nm
Eladó telek Kulcs 696 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7968083
Referenciaszám: 167197
Frissítve: 16 napja

Kulcs eladó egyéb telek 696 m² telekterületű: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
7 041 Ft/m²
696 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167197 hivatkozási számú kulcsi telek. A telek 696 négyzetméteres, tökéletesen alkalmas, arra, hogy egy kis házat vagy egy kis üdülőt kialakítson rajta magának valaki. A környék csendes és nyugodt, az ott lakók rendezettek, igényesek és barátságosak, családias a hangulat, ezenkívül Kulcson található 4 étterem, illetve bolt is, tehát minden létfontosságú dolog meg van oldva. Nagyobb városokból is könnyen és rövid idő alatt megközelíthető, Dunaújváros 10 km-re, Budapest pedig 45 percnyire van.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kulcsi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167197 Az Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Patrik Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 324 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Patrik Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 324 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY