Eladó telek Kőszárhegy 2661 nm
Eladó telek Kőszárhegy 2661 nm
Eladó telek Kőszárhegy 2661 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7546762
Referenciaszám: 160348
Feltöltve: 18 napja

Kőszárhegy eladó egyéb telek 2661 m² telekterületű: 6,75 millió Ft

6,75 millió Ft
2 537 Ft/m²
2661 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 19 875 Ft
Második évtől
26 938 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatontól 18 km-re, Székesfehérvártól 13 km-re, Kőszárhegy központi részéhez 1 percnyi távolságra, a fő úttal párhuzamos mart aszfaltos út mentén, kelet - nyugati tájolású, 2661 nm2 es belterületi telek ELADÓ! Település jellemzők A községben élelmiszerboltok, cukrászda, óvoda, orvosi rendelő, posta és több komolyabb kisebb-nagyobb vállalkozás található. Ingatlan közvetlen környezete Panorámával rendelkező, világos telek mart aszfaltozott út mentén, csendes nyugodt környezetben található. A főúttól és a község központjától 1 percnyi autózásra található, a település központjában. A közmű nélküli telekre, a villany esetében a telekre 2 irányból is megoldható a bekötés, telek határán levő oszlopról, illetve szomszédon keresztül. Víz csatlakozásra szomszédos ingatlanról van lehetőség.   Kőszárhegyi telek főbb jellemzői: - 2661 nm2 - Lke-3 kertvárosias jelegű övezet - 30 % beépíthetőség - oldalhatáron álló beépítési mód - 30 méteres utcafront - kelet - nyugati tájolás - 2 lakás építhető rá Az ingatlan kiváló lokációjának, és egyéb előnyeinek köszönhetően remek választás lehet családi házak építésére, illetve kisebb-nagyobb vállalkozások telephelyének kialakítására, illetve befektetésnek egyaránt.       Amennyiben kínálatunkban levő bármely más ingatlan is, felkeltette az érdeklődését, részletesebb tájékoztatásért, hívjon nyugodtan. Egy kötetlen megbeszélés során teljes körű tájékoztatással felmérjük, az igényeket megbeszéljük a lehetőségeket, így várjuk ügyfeleinket! Nálunk Ingyenes, szakszerű bank független CSOK és egyéb hitel ügyintézés sorban állás nélkül. Segítünk vételben, eladásban egyaránt. Felértékeljük otthonát, eladjuk ingatlanát! Az otthon érték, az ingatlan üzlet.    

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komjáthy Győző Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komjáthy Győző Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY