Eladó telek Iváncsa, Jókai körút 2094 nm
Eladó telek Iváncsa, Jókai körút 2094 nm
Eladó telek Iváncsa, Jókai körút 2094 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7381292
Referenciaszám: 284802
Feltöltve: 16 napja

Iváncsa eladó egyéb telek 2094 m² telekterületű: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
19 819 Ft/m²
2094 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 122 197 Ft
Második évtől
165 617 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Iváncsa újonnan kiépülő részén kínálunk eladásra egy 2094 nm-es BELTERÜLETI sík telket, melynek egy része füves a többi pedig jelenleg kukoricával beültetett. TELEK Iváncsán csendes környezetben található, BELTERÜLETI 2094 nm-es sík telek a település olyan részén helyezkedik el, mely településfejlesztési szempontjából kiemelt fontosságú. Az ingatlan mögötti terület védett, így mögé már nem építhető épület. Részben aszfaltos úton könnyen megközelíthető. (Jelenleg is zajlik az aszfaltozás) A telken jelenleg villany (380V H- tarifához kialakítva, illetve éjszakai áram), csatorna került kialakításra. Víz a telek előtti díszkörforgalomtól bevezethető. Körbekerítése jelenleg nem megoldott, telekhatár vas cölöpökkel van jelezve, illetőleg a 3 telek külön is jelölve van. Természeti értéke fontos többek között az itt fészkelő parti fecske családok miatt. A Dunát kísérő part menti erdősáv, ligetes terület igen kellemes tájat eredményez, míg a belterületen a Fő utca és Arany János utca kereszteződésében kialakult zöldfelület kis falu hangulatos eleme. KÖZMŰVEK Víz: A telek előtt Villany: Telken belül Csatorna: Telken belül Szemétszállítás: Van ELHELYEZKEDÉS Közvetlen az M6-os autópályáról vagy a 6-os főútról rövid bekötőúton közelíthető meg a falu főutcája, így a közlekedés kiváló, ugyanakkor nagy öröm hogy a telken állva a pálya zajából nem szűrődik zaj. Iváncsa központja az Arany János utca és a Fő u. kereszteződésében alakult ki, mely igen kellemes, hangulatos terület. Itt található a polgármesteri hivatal, tanuszoda, a művelődési ház, az óvoda, étterem és kávézó. KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lódi Renáta RB Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 424 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lódi Renáta RB Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 424 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY