Eladó telek Hévíz 460 nm
Eladó telek Hévíz 460 nm
Eladó telek Hévíz 460 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 6879350
Referenciaszám: 149146
Feltöltve: 17 napja

Hévíz eladó egyéb telek 460 m² telekterületű: 99 millió Ft

99 millió Ft
215 218 Ft/m²
460 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 506 Ft
Második évtől
395 086 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #149146 hivatkozási számú hévízi telek. Álmodja meg otthonát a festői Hévízen! Eladásra kínálunk egy 450nm-es, enyhén lejtős saroktelket Hévíz kedvelt részén, ahol a panoráma lenyűgöző. A telek ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének saját otthont építeni, vagy befektetési lehetőséget keresnek. Az építési övezet besorolása EK 2.0, ami lehetővé teszi, hogy a telek 60%-át beépíthesse, miközben a zöld felület aránya 20% marad. Az épület magassága maximálisan 6 méter lehet, így nem zavarja a környező panorámát. A telek adottságai lehetővé teszik, hogy akár 6 lakást is építhessen, így tökéletes választás lehet befektetők számára is. A telekhatáron minden közmű megtalálható, így az építkezés azonnal megkezdhető. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó hévízi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #149146 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bájer-Sárközi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 358 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY