Eladó telek Debrecen, Csapókert 1033 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7795904
Referenciaszám: 160405
Frissítve: 20 napja

Debrecen eladó egyéb telek 1033 m² telekterületű: 177 millió Ft

177 millió Ft
171 346 Ft/m²
1033 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 521 177 Ft
Második évtől
706 366 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben, a Csapókertben a Kassai úti Campustól pár száz méterre eladó egy építési telek! OPENHOUSE Debrecen, Hadházi út 1-3.szám alatti irodája eladásra kínálja a 160405 - ös számú építési telket.   - A telek 1033 nm - es 40%-os beépíthetőséggel  - Utcafrontja 26 méter  - Az eladó telken belül az összes közmű megtalálható - Az ingatlan több hasznosítási célnak is kiváló -  A telken van egy több egységből álló épület, mely igény szerint hasznosítható vagy bontandó  - Alapozása beton sávalap, talajnedvesség elleni szigeteléssel, - Határoló és válaszfalai tégla szerkezetűek, a födém fagerendás és beton béléstestes, a tetőszerkezet nyeregtető szabványpala héjalással. - Jelenleg 3 épület egység található az ingatlanon az egyikben radiátoros, a másik két egységben  padlófűtés van, melyet gázkazánnal vannak fűtve. - Minden irodahelyiség klimatizált, telefon- és számítógép hálózattal kiépített. - Bontás után családi ház, ikerház építhető - Az építési telken maximum 14 lakásos társasház, vagy diákszálló, munkásszálló is felépíthető - Az udvar és a külső parkoló gyephézagos beton burkolólapokkal burkolt. - Orvosi rendelő 50 m-re  - Busz és trolibusz megálló közel  - Belváros és a Nagyerdő is 1,5 km távolságon belül van - Sok megvalósítási lehetősége miatt kiváló befektetés       Amennyiben a 160405 - ös számú építési telek felkeltette érdeklődését kérem, hívjon a fent megadott telefon számon. Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.  "Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk."

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Csaba Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 995 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Csaba Openhouse Debrecen Hadházi úti Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 995 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY