Eladó telek Csemő, Zártkert 5877 nm
Eladó telek Csemő, Zártkert 5877 nm
Eladó telek Csemő, Zártkert 5877 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7802669
Referenciaszám: M247426
Frissítve: 17 napja

Csemő eladó egyéb telek 5877 m² telekterületű: 10 millió Ft

10 millió Ft
1 702 Ft/m²
5877 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 445 Ft
Második évtől
39 908 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csemő Zöldhalomban három zártkerti művelés alól kivett, összesen 5877 m2 telek egyben eladó. A terület zöldövezeti kertek mellett helyezkedik el, egyik oldaláról földesútról, másik oldaláról aszfaltozott útról megközelíthető. Közművek közül gáz és villany az utcában található. Közműves csatorna nincs, vízellátást fúrott kút biztosítja. A Helyi Építési Szabályzat szerint a telkek MK-E övezeti besorolásúak, vagyis egyéb kertes mezőgazdasági területek, ahol a növénytermesztés, az állattartás és állattenyésztés, továbbá az ezekkel kapcsolatos, a saját termék feldolgozására, tárolására és árusítására szolgáló építmények helyezhetők el. Lakóépület csak ezen funkciók közül legalább egyet tartalmazó épület megléte esetén, vagy azzal egyidőben építhető. A lakóépület bruttó alapterülete legfeljebb 150 m2, épületmagassága legfeljebb 4,5 m lehet. A lakófunkció nem haladhatja meg a beépített hasznos alapterület 50%-át. A telkek önálló helyrajzi számmal rendelkeznek, tovább értékesítése esetén egyenként is eladhatóak. A telkek elhelyezkedése kiváló: a falu központja és annak infrastruktúrája pár perces autóúttal elérhető. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Eladó ingatlanokat keresünk hazai és külföldi partnereink és befektetőink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY