Eladó telek Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu, Budapest, Pesthidegkút-Ófalu 1026 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7662030
Referenciaszám: 5132_25
Feltöltve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó egyéb telek 1026 m² telekterületű: 149 millió Ft

149 millió Ft
145 224 Ft/m²
1026 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 438 731 Ft
Második évtől
594 624 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch sowohl als auch Englisch. Eladó a II/A. kerületben, Pesthidegkút-Ófalu egyik csendes zsákutcájában egy 1026 m2-es, lakóövezeti, sík, ősfás építési telek. - DNY tájolású - téglalap alakú telek (18 x 57 m) - a telek beépíthetősége 15% - nagyobb családi- és ikerház (+ pince), de akár 2 db 60 m2-es alapterületű ház is építhető rá) - második szintről panorámás kilátás - maximális homlokzatmagasság ~ 6,50 m - villany, víz, gáz és csatorna rövid időn belül a telken A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Könnyen elérhető minden, amire az embernek szüksége lehet. Pár percre van több kisebb-nagyobb élelmiszer-, ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, óvoda, étterem, kávézó és bőven találunk a közelben szórakozási, kikapcsolódási és sportolási lehetőség is. Rövid sétára van a buszmegálló is, ahonnan gyorsan elérhető Hűvösvölgy központ közlekedési csomópont és más járatok. Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!! A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan! Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére sok éves szakmai tapasztalattal és teljes lebonyolítással.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villany
gáz
víz
csatorna
csendes
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gürtler Tamara Titanium Property Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 852 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gürtler Tamara Titanium Property Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 852 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY