Eladó telek Budaörs 3186 nm
Eladó telek Budaörs 3186 nm
Eladó telek Budaörs 3186 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7721296
Referenciaszám: 299660
Frissítve: 16 napja

Budaörs eladó egyéb telek 3186 m² telekterületű: 355 millió Ft

355 millió Ft
111 425 Ft/m²
3186 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 045 298 Ft
Második évtől
1 416 723 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EZ TÉNYLEG EGY GYÖNYÖRŰ ÉPÍTÉSI TELEK! Budaörs egyik legszebb, 3.186 nm-es telke 355 M Ft-ért eladó. Az ingatlan egyedülálló adottságokkal rendelkezik, mind elhelyezkedését, mind méretét tekintve. A Kőhegy lábánál található, építési, nem üdülőövezeti telek. A telek sík, aszfaltozott széles úton megközelíthető, ami az építést és a későbbi ittlétet is megkönnyíti. Vele szemben közvetlenül egy patakpart található, ahol plusz parkolás is lehetséges. A telekről közvetlen örökpanoráma nyílik a Kőhegy természetvédelmi területére, melyen ezen a részen a hegyoldalban nincsenek és nem is lesznek magasan levő épületek, csak a hegy lábánál a pincesor. A telek alakja és beépíthetősége eltér a megszokottól, nem keskeny csíktelek, hanem közel 33 m szélességű. A terület egyedülálló módon a környéken, nem a védett vagy üdülőövezetbe, hanem az Lke-4/SZ övezetbe tartozik, ahol a földfelszín alatti beépíthetőség 30 %, míg a föld feletti 20 %. A telekre 4 db ikerház építhető. A tulajdonos rendelkezik elfogadott építési tervekkel négy ikerház terveire, melyeket igény esetén át tudja adni. Mérete: 3.186 nm (33 m utcafront!) Elhelyezkedése: aszfaltozott úton közelíthető meg Tájolása: D Panoráma: örökpanoráma a környező hegyekre Építési övezet: Lke-4/SZ Földfelszín alatti beépíthetőség: 30 % (20+10) Föld feletti beépíthetőség: 20 % Az ár ÁFÁ-t is tartalmazó bruttó ár, tehát céges vásárlás esetén az ÁFA visszaigényelhető. Kitűnő infrastruktúra, jó tömegközlekedés, közvetlen közelben kiránduló övezet. Hívjon, amennyiben máris felkeltette az érdeklődését ez a különleges telek!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY