Eladó telek Balatonalmádi 2152 nm
Eladó telek Balatonalmádi 2152 nm
Eladó telek Balatonalmádi 2152 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7370616
Referenciaszám: 280733
Feltöltve: 17 napja

Balatonalmádi eladó egyéb telek 2152 m² telekterületű: 5,9 millió Ft

5,9 millió Ft
2 742 Ft/m²
2152 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONALMÁDI KÜLTERÜLETÉN 2152 NM NAGYSÁGÚ ZÁRTKERTI, PANORÁMÁS TELEKRÉSZ ELADÓ! A meghirdetett Mk2-es övezeti besorolású telek egy jelentősebb nagyobb, osztatlan közös terület része. Telekalakítás és beépíthetőség 3000 nm felett megengedett, viszont egy földpince elhelyezhető 3000 nm-nél kisebb területen is (bővebb információért hívja a megadott telefonszámot). A területet azoknak ajánlom, akik kikapcsolódás végett keresnek egy olcsóbb területet, melyen akár gyümölcsfákat vagy egyéb kertgazdálkodási tevékenységeket folytathatnak. A Balaton-part autóval 5 perc alatt elérhető. A közművek közül jelenleg csak áram található a telek előtt, de a villanyóra elintézése az új tulajdonos feladata. Áramot így jelenleg, generátorral lehet előállítani, a víz megoldása kút fúrásával lehetséges, csatorna nincs. Autóval könnyen megközelíthető, Veszprémhez közel a főút mentén fekszik. A telekről panorámánk nyílik a Balaton vízére, illetve gyönyörű tájpanorámával rendelkezik Szentkirályszabadja lankáira. Irodai referenciaszám: Fi 136 További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra! AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL! KERESÜNK ELADÓ/ KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYE ÉS KÖRNYÉKÉN!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY