Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 85 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 85 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 85 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7995736
Referenciaszám: mmingatlanok@gmail.com
Feltöltve: 2 hónapja

Zalakaros eladó egyéb nyaraló 85 m² alapterületű: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
469 412 Ft/m²
85 m²
Alapterület
600 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakaroson keres hangulatos nyaralót? Akkor ez az egyedi adottságokkal rendelkező 85 m2-es házikó tökéletes választás lehet az Ön számára. Az elmúlt években minőségi anyagok felhasználásával felújított ingatlan a település Behiáki részén található. A tulajdonosok által karbantartott ingatlanba belépve egy nappali részbe érkezünk. Jobb oldalra található a zuhanyzós fürdőszoba, konyha, kamra és Wc, továbbá kijárat a teraszra és a hangulatos kertbe. A szinteket összekötő lépcsőház egy ajtóval leválasztott a földszinten. A további két szinten két-két hálószoba került kialakításra. A ház alsó részében lehetőség van kandalló elhelyezésére. A házikó villanyvezeték korszerűsítése megtörtént, klíma vagy elektromos panel beszerelése a leendő tulajdonos feladata. A nyílászárók dupla üvegezésű műanyag nyílászárók, rolóval és szúnyoghálóval ellátva. Az ízlésesen kialakított vidéki házikó két generáció számára is kiváló választás lehet. Egy külső lépcsőfeljáró kialakításával, plusz egy vizesblokk létrehozásával, három hálószobás lakrész lehet a fiatalok élettere. Nem csak nyáron, egész évben lakhatóvá varázsolható ez a jelenleg nyaralónak használt épület. A lakóingatlan mögötti területen külön garázs található. Az ingatlant egy gondozott kert, nagy fedett terasz, különféle díszcserjék, virág és zöldség ágyások továbbá gazdag termést ígérő gyümölcsfák (kettő szilvafa, egy cseresznye, kettő őszibarack, három kajszibarack) teszik teljessé.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb nyaraló
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
MMingatlan MMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
MMingatlan MMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY