Eladó üdülő és hétvégi ház Budapest VII. kerület, Olaszország - Grado 24 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Budapest VII. kerület, Olaszország - Grado 24 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Budapest VII. kerület, Olaszország - Grado 24 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7850413
Feltöltve: 7 hónapja

Budapest VII. kerület eladó egyéb nyaraló 24 m² alapterületű: 8 millió Ft

8 millió Ft
333 333 Ft/m²
24 m²
Alapterület
150 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 218 Ft
Második évtől
31 686 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani Olaszországban, Gradóban (BP-től 600km-re) illetve Lido di Danteban (Rimini közelében BP-től 800km-re) található 8x3m-es teraszos mobilházainkat, korlátozott számban. Világos, tágas, klimatizált modellek, a nappaliban beépített ülőgarnitúrákkal, étkezősarkokkal. A konyhák felszereltsége: gáztűzhely, hűtő, a fürdőszobákban zuhanyzókabin, fürőszobabútor. A melegvíz ellátást a konyhában és a fürdőszobában egy gázüzemű átfolyós vízmelegítő biztosítja. A mobilházak teljes berendezéssel kerül átadásra, bútorok, függönyök, étkészletek, ágyneműk. A kempingek szolgáltatásai: - Úszómedencék - Pizzéria - Étterem - Bár - Teniszpálya - Foci pálya - Konditerem - Minigolf - Ping-pong asztalok - Jogging pálya - Játszóterek gyermekek részére - Játszótér kutyák számára - Animáció gyermekek és felnőttek részére Egyéb információk az adásvételhez*: - Nem szükséges ügyvéd - Nincs átírási illeték - Nincs ingatlan adó - A kemping éves díja minden költséget tartalmaz, ezen felül semmilyen egyéb rejtett költség nincs - A kemping éves díja rezsivel 4950/év (Grado) 4.930/év (Lido di Dante) - A díj tartalmazza a korlátlan víz-, szennyvíz-, áram használatot - A kempingek nyitva tartása: áprilistól-októberig Önnek nincs más dolga, mint a megvásárlás után élvezni a nyaralást saját tulajdonú mobilházában, illetve várni a megtérülést. Házak már 8.000.000Ft-tól. További kérdéseivel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb nyaraló
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Simon Zoltán
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Simon Zoltán
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY