Eladó üdülő és hétvégi ház Badacsonytördemic 160 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Badacsonytördemic 160 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Badacsonytördemic 160 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7750640
Frissítve: 10 hónapja

Badacsonytördemic eladó egyéb nyaraló 160 m² alapterületű: 179,07 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
183,77 millió Ft
1 148 758 Ft/m²
470 000 EUR
2 938 EUR/m²
160 m²
Alapterület
1219 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma
Eladó egy nagyon különleges ingatlan, a Balaton északi partján, még ezen a panorámás környéken is kiemelkedő, ritkaságnak számít ez a lenyűgöző körpanoráma, mely elénk tárul a nappaliból és előtte lévő óriási teraszról. Aki ezt az ingatlant megvásárolja, megspórolja a nyaralások árát, innen nem vágyik idegen tájakra. A massziv, vastag falakkal bíró kő, néhol tégla épület, gyönyörű famunkával megkoronázva, meghitt, kedves, csalogató, akár a kerti óriási fedett medence, vagy a bazaltbó kiépített sütögető, vendégváró hely egyszerűen lenyűgöző. A telek kialakításnál, támfal anyagának a bazaltot választották, kerti lépcsőnek, díszítésnek is ezt a szerény, de nemesen egyszerű antracit követ használták, amiből a kis boltíves pincét is készült. Az ingatlan előszobájából indul az emeleti lépcső, a földszinti fürdőszoba is innen nyílik, valamint az fantasztikus panorámával büszkélkedő nappali-étkező-konyha tere. Az emeleten kettő háló és egy fürdőszoba kapott helyet, szintén szemet gyönyörködtető panorámával.A kertfelőli földszinten található egy vendégszoba, fürdőszoba-háztartási helyiség. Az épület télen-nyáron lakható, gázkazánnal, radiátoros hőleadással. A medence széthúzható tetővel rendelkezik, télen is használható. FONTOS!!!Az ingatlan két helyrajzi számon van, az egyik külterület 899 nm, kivett megnevezésű terület, a másik, 320 nm, amin a ház áll, kivett gazdasági épület, udvar megnevezésű. Az ingatlan jó állapotú, beköltözhető, csak élvezni kell a benne rejlő csodákat. Ára: 470 000 Euro Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom! Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik! Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana. Négy-Bástya Kft. értékesítői 12 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb nyaraló
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
mosókonyha
am-micro antennás
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
riasztó
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingatlanreferens Kovácsné Seres Ilona Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingatlanreferens Kovácsné Seres Ilona Négy-Bástya Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY