Eladó lakás Szentendre, Pismány 75 nm
Eladó lakás Szentendre, Pismány 75 nm
Eladó lakás Szentendre, Pismány 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7667528
Frissítve: 1 éve

Szentendre eladó egyéb lakás 2+1 fél szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
900 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 902 Ft
Második évtől
267 349 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőség az ingatlan piac kínálatában! Eladom vagy elcserélem Szentendre legszebb részén, a Duna és a Pismány hegy között, 300 méteres körzetében fekvő lakásomat. A buszmegálló az utca sarkán van. Ideális alkotó, szellemi munkát, szépséget, csendet és nyugalmat igénylő művészembereknek, természetet, túrázást, egészséges életmódot kedvelőknek, a víz, a hegy és a bicikliút karnyújtásnyi közelsége miatt a sportolni vágyóknak, home office-ban dolgozóknak. A 493 nm-es kert gyönyörű, ősfás, erdei környezetű. Gondosan megépített garázs, egy hatalmas diófa és több fenyő díszíti. Mókusok és énekesmadarak lakják. Az építmény eredetileg vadászháznak készült.  Látványa különleges, anyagainak minősége időtálló. Alsó szintje kőből, míg felső részén minden vörösfenyőből készült. A ház 75nm-es alsó szintje az eladó, a hozzá tartozó 493 mm-es kerttel. Nagyméretű teraszáról szárnyas ajtón keresztül nyílik egy körben üveges, napfényes télikert, abból lépünk be egy másik szárnyas ajtón át a lakás osztott üvegű, ablakokkal gazdagon megvilágított napsütötte nappalijába, ami átvezet egy másik világos "műterembe". A lakás része még 1 hálószoba, egy kisebb konyha, fürdőszoba és egy különálló wc. Fűtése gázkazánnal, nagyméretű vasradiátorokon keresztül, míg melegvize 120 literes villanyboylerrel megoldott, ami az épület alatti pincéből biztosított. A lakás riasztóval felszerelt. Az eladáson kívül cserére is nyitott vagyok,  elsősorban zuglói vagy budai csereingatlan érdekel. Akár önkormányzati is szóba jöhet. Kérésre több fotót is küldhetek. 67.500.000.- M.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1938
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
télikert
csendes
világos
gardrób
terasz
pince
internet
bútorozott
vízórás
riasztó
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szeghalmi Adrien
+36 20 226 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szeghalmi Adrien
+36 20 226 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY