Eladó lakás Sopron 60 nm
Eladó lakás Sopron 60 nm
Eladó lakás Sopron 60 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7907216
Referenciaszám: 16981
Frissítve: 3 napja

Sopron eladó egyéb lakás 2 szobás: 46,8 millió Ft

46,8 millió Ft
780 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 135 826 Ft
Második évtől
185 362 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan a belváros szívében helyezkedik el, a felújítás során úgy alakították ki, hogy jelenleg egy kellemes hangulatú, abszolút egyedi megjelenésű belvárosi otthonként várja új tulajdonosát! Innen minden karnyújtásnyira van.... Legfőbb különlegessége, hogy a nagy belmagasságnak köszönhetően megmaradt a polgári, elegáns stílusa, de a részben modern, részben pedig "vintage" stílusú berendezésnek köszönhetően egy igazán magával ragadó hangulat fogadja az érkezőt. Figyelembe véve, hogy a bútorok nagyban hozzá járulnak a lakás hangulatához, így akár a teljes berendezés megegyezés tárgyát képezheti! A teljes felújítás 3 éve történt, vezetékek, burkolatok valamint a nyílászárók cseréje. Az épület műemlék védelem alatt áll, így az utcafronti ablakokat a homlokzat felől eredeti állapotúra újították, a lakótér felé eső belső szárnyakat pedig hőszigetelt, minőségi fa nyílászárókra cserélték. Így a lakás kifejezetten csendes, napközben is. Falai vastagok, szárazak, nyáron kellemes hűvös van, télen jó hő megtartók. Fűtése a felújítás óta modern elektromos panelekkel történik, a nappaliban egy hangulatos fa tüzelésű kandalló kapott helyet. A gáz a lakáson belül, igény szerint bármikor vissza állítható a gáz-fűtés. A konyha bútor szintén új, kialakításra került egy kis spejz, a kádas fürdő mellett pedig külön helyezkedik el a wc. A tágas hálószoba csendes, pihenésre alkalmas. A társasház rendezett, a teljes tetőt pár éve cserélték le, ennek költsége az új tulajdonost nem terheli! Közös költség 10.000 forint. A zárt udvarba egy gépkocsival van lehetőség beparkolni, ez benne van a vételárban, ugyan úgy, mint a zárt tároló! Akár bérbeadásra, akár saját részre vásárolja meg az ingatlant, biztos lehet benne, hogy egy igazán különleges, egyedi hangulatú lakás kerül a tulajdonába! További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! Irányár: 46.800.000 forint Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Levente Immo1 Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY