Eladó lakás Siófok, Aranypart 32 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart 32 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart 32 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7904159
Referenciaszám: NY011457
Frissítve: 20 napja

Siófok eladó egyéb lakás 1 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
1 859 375 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 684 Ft
Második évtől
235 663 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 32nm-es társasházi lakás a Balaton partján fekvő, gyönyörűen gondozott parkkal rendelkező üdülőkomplexum 4. emeletén helyezkedik el, melynek 8,4 nm-es teraszáról csodálatos kilátás nyílik a tóra. A lakás elosztása: -előszoba -nappali + konyha + étkező -fürdőszoba-WC -terasz Az apartman Ny-i tájolásának köszönhetően világos, napsütötte; esténként pedig a lakásból vagy az erkélyről csodálhatjuk a naplementét. A kellemes hőmérsékletről klíma, valamint gázkazánról működtetett házközponti fűtés (egyéni mérő és termosztát) gondoskodik. Lépcsőn kívül lifttel is kényelmesen megközelíthető. A lakáshoz tartozik egy zárt udvari parkolóhely, valamint egy közös használatú biciklitároló is! A közös költség mindössze 16700 Ft/hónap, mely tartalmazza a fűtés átalányt és a felújítási alapot is. A szabadstrand közvetlenül az épület előtt helyezkedik el, melyet egy kóddal nyitható kapun közelíthetünk meg. Az ingatlan tehermentes és rövid időn belül birtokba vehető. Tulajdoni lapon lakásként (nem üdülőként) nyilvántartott így jóval kedvezőbb adózási szabályok vonatkoznak rá. A lakás beépített bútorokkal és gépesítve (elektromos tűzhely, páraelszívó, hűtő, mosógép) kerül értékesítésre. Az ingatlan Siófok Aranypart csendes részén, a szállodasortól 10-12 perc sétára helyezkedik el. Ez a lakás tökéletes választás állandó otthonnak, nyaralónak vagy befektetésnek egyaránt! Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, vagy további kérdése van, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1995
Terasz:
8,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY