Eladó lakás Eger 112 nm
Eladó lakás Eger 112 nm
Eladó lakás Eger 112 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7700471
Referenciaszám: 9635
Feltöltve: 17 napja

Eger eladó egyéb lakás 4 szobás: 82,6 millió Ft

82,6 millió Ft
737 500 Ft/m²
112 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 239 726 Ft
Második évtől
327 156 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eger, Felnémet városrészben, zárt lakóparkban, kertvárosi környezetben exkluzív megjelenésű ÚJ ÉPÍTÉSŰ ikerházi, két szintes lakóterű lakások leköthetőek/épülnek. Az épület külső megjelenését minimalista design jellemzi. A kis lakásszámnak köszönhetően igazi családias környezet várja az ide költözőket. Tökéletes választás azok számára, akik kellemes környezetet, modern megjelenésű energiatakarékos otthont keresnek, ami maximálisan megfelel a mai kor elvárásainak. A kivitelező nagy hangsúlyt fektet az igényes tervezésen túl a minőségi építőanyagok használatára, az érvényben lévő energetikai kívánalmak megvalósítására, számos referenciával rendelkezik. Várható átadás ideje: 2023. ősz, kulcsrakész állapotban A lakások 82 m2 lakótérrel és összesen 60 m2 fedett terasz földszint + emelet kialakításúak lapos tetős kivitelben. Földszint: előtér, nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, fedett terasz, fedett gépkocsi beálló, saját kertrész tartozik a lakásokhoz. Emelet: 3 szoba, fürdőszoba, fedett terasz A 4 db ikerház 8 db lakása elosztásukat tekintve egyforma tervek alapján készülnek. Az építkezés jelenlegi fázisában még egyedi igényeknek megfelelően lehet a belső kialakításon változtatni, ill. Önök választhatják ki új otthonuk belső arculatát. Ingatlan állapota: új építésű Építés éve: 2023 Komfort: összkomfortos Épület szintjei: 2 Belmagasság: 3 méternél alacsonyabb Légkondicionáló: van, a lakás ára tartalmazza, hűtő-fűtő inverteres, 1-1 db szintenként Fürdő és wc: egy helyiségben (földszinten és emeleten is) Parkolás: udvari fedett beálló-benne van az árban Fűtés: hőszivattyús, padlófűtéssel minden helyiségben Szigetelés: 10 cm A lakások ára: 82.600.000 Ft A lakás ára kulcsrakész állapotra értendő, kifestve kerül átadásra. Tartalmazza az összeghatárig választható hideg-, meleg burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat, az álmennyezetbe szerelt spotokat. Nem tartalmaz egyéb lámpatesteket és a konyhabútort. Új otthont vásárolni, vagy a régit eladni nagy lépés az életünkben. Segítünk Önnek a legjobb megoldást megtalálni. Irodánk ingatlanügyeinek intézéséhez teljes körű szolgáltatással várja Önt mind a jogi procedúra, mind a bankfüggetlen hitelügyintézés tekintetében. Amennyiben a pontos műszaki leírást, vagy az építkezést szeretné megtekinteni, kérem jelezze a telefonon!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
amerikai konyha
bútorozatlan
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendom Zsuzsanna Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 232 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY