Eladó lakás Diósd 32 nm
Eladó lakás Diósd 32 nm
Eladó lakás Diósd 32 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8025687
Referenciaszám: LK051187-4604440
Frissítve: 16 napja

Diósd eladó egyéb lakás 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
1 093 750 Ft/m²
32 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Diósdon újszerű épületben újszerű lakás eladó. Kiváló lehetőség üzlet vagy iroda használatára is.Közlekedés kiváló, autó nélkül is 35 perc alatt a Kálvin téren lehetünk.Eladóvá vált egy földszinti bútorozott lakás , autóbeállóval, 2019-ben felújított épületben Diósdon*****Nyugodt környezetre vágyik kicsit távol a város zajától? Nem akar parkolóhelyet vadászni mikor hazatér?Rendezett környezetben, újszerű , 32 nm-es ingatlant kínálunk megvételre, a 22. kerülethez közel, így a közlekedés szuper még autó nélkül is. ***Amennyiben autó tulajdonos, akkor a parkolása adott, hiszen a ház előtt magánparkoló van, ahol egy darab hely a lakáshoz tartozik, de két kisebb autó is elfér egymás mögött.Az ingatlan 32 nm-es, bútorozott , gépesített , klímás lakás, jó elrendezéssel. Tekintse meg az alaprajzot és a képeket!A lakás szuper otthont biztosít, de befektetésnek sem rossz, mert keresett ingatlan az albérlők körében.A rezsi kedvező! Az ingatlanban nincs gáz. Csak villany és víz számla érkezik.Az épület szerkezete:Az épület vasbeton sávalapon áll, pillérvázas épület vegyes szerkezettel (fa és 80 * 80-as zártszerelvény), ferde támaszokkal.Külső falazat: pillérváz külső, belső betonyp lap burkolattal (közötte szálas hőszigetelés).Olvasson utána mi az a betonyp, amennyiben kételkedne.További műszaki tartalmat e-mailben tudok küldeni.Bármi nemű kérdés esetén keressen bizalommal! Megtekinthető előzetes egyeztetés után!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY