Eladó lakás Budapest VI. kerület 111 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 111 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 111 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8049860
Referenciaszám: 20685
Frissítve: 17 napja

Budapest VI. kerület eladó egyéb lakás 2 szobás: 83 millió Ft

83 millió Ft
747 747 Ft/m²
111 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 887 Ft
Második évtől
328 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Örömmel ajánlja a The Hunters a figyelmedbe ezt a lenyűgöző lehetőséget, egy 111 négyzetméteres ingatlant a Szinyei Merse utcában. Az ingatlan tökéletes kombinációja a tágas tereknek és az elrendezés sokoldalúságának, így az új tulajdonosnak számtalan lehetősége nyílik az otthon személyre szabására. Ingatlanjellemzők: - Tágas előszoba, melyből könnyedén megközelíthetők az ingatlan különböző részei. - Tágas szoba külön zuhanyzóval az előszobából jobbra, kiváló lehetőség vendégszobának vagy bérbeadásra. - Hangulatos étkező és konyha amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. - Kényelmes tároló és külön WC az előszobában, a mindennapi kényelem érdekében. - Tágas nappali, ahonnan egy további hálószoba nyílik, ideális a privát pihenéshez. Az ingatlant könnyedén két önálló egységre oszthatjuk, lehetőséget teremtve az önfenntartó lakásra. A nappali és egyik hálószoba ablakai az utcára néznek, míg a másik hálószoba az belső udvarra néz. Kiemelkedő előnyök: A házban a rövidtávú lakáskiadás (AIRBNB) engedélyezett, de lakói hozzájárulás kell 50 %-ban. A ház szép állapotban van, így az új tulajdonosnak csak a saját egyéni stílusát kell belevinnie az otthonba. Kiváló elhelyezkedés a városban, közel számos szolgáltatáshoz, éttermekhez és közlekedési lehetőségekhez. Ne hagyd ki ezt a ritka lehetőséget, hogy megvásárold ezt az egyedi ingatlant a Szinyei Merse utcában. Legyen ez az otthonod vagy befektetésed, az ingatlan sokoldalúsága és elhelyezkedése garantáltan megfelel majd az elvárásaidnak. Ha szeretnéd megtekinteni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mód Tímea The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mód Tímea The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY