Eladó lakás Budapest II. kerület 67 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 67 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 67 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7891891
Feltöltve: 6 hónapja

Budapest II. kerület eladó egyéb lakás 2+1 fél szobás: 120,02 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
123,17 millió Ft
1 838 091 Ft/m²
315 000 EUR
4 701 EUR/m²
67 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet
II. kerületben Rózsadombon, Zivatar utcában eladó egy a Parlamentre örök panorámás, 67nm-es, 2 szoba (különnyíló) + hallos, 3. emeleti, dupla erkélyes, napfényes lakás. A kis lakóközösségű, liftes társasház rendezett, jó állapotú, belső gondozott ősfás kert tartozik hozzá. A 2 szoba teljesen különnyílik, mindkettőhöz erkély tartozik! A remek elosztású lakás zárt lépcsőházból nyílik, szinte minden helyiség külön megközelíthető a közlekedőből. A fürdőszoba kádas, a mellékhelyiség szeparált. Az ablakos konyha és a kisebb szoba ablaka a belső kertre néz. a hall világos, mivel a két szoba között helyezkedik el, átsüt rajta a nap. Fenntartási költsége rendkívül kedvező, fűtését alig egy éves Baxi cirkó szolgáltatja Berendezés biztosítja, közös költség: 20,400 Ft/hó, minden mérőórás! Ajánlom mindazoknak, akik csendre, nyugalomra, napfényre, és elvehetetlen, örök panorámára vágynak. a környék infrastruktúrája is kiváló, tömegközlekedéssel is jól, könnyedén megközelíthető. 4-Es, 6-os villamos megállója 2 percre!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
erkély
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Imola
+36 20 436 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Imola
+36 20 436 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY