Eladó lakás Biatorbágy 41 nm
Eladó lakás Biatorbágy 41 nm
Eladó lakás Biatorbágy 41 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8090324
Referenciaszám: LK058635-4632053
Feltöltve: 11 napja

Biatorbágy eladó egyéb lakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
1 217 073 Ft/m²
41 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÖNNYŰ MEGSZERETNI ÉS KÖNNYŰ FENNTARTANI!ELADÓ AZ EGYEDI HANGULATÚ TÓPARK LAKÓPARKBAN egy br. 41,52 nm-es nappali +1 szobás modern, kiváló állapotú 3. emeleti lakás.Az ingatlan 2019-ben korszerű technológiával épült, s ennek köszönhetően jó energiahatékonysági szintet képvisel (energetikai besorolása: C), rezsije alacsony. Főbb műszaki paraméterek: vasbeton szerkezet, jellemzően 20 cm vastag Sto Therm polisztirol hőszigetelő rendszerrel; a lakások között, illetve a lakások és a folyosó között 25 cm vastag fokozottan hanggátlóSilka HM 250 téglafal készült kétoldali vakolattal, melynek kiemelkedő a hanggátlása; a műanyag nyílászárók (Internorm), kívülről alumínium burkolatot kaptak, az üvegezés 2+1 rétegű. A lakás fűtését és hűtését mennyezeti panelek biztosítják NGBS rendszerrel. Ennek a rendszernek köszönhetően az energia felhasználás a lehető legoptimálisabb, zajmentes, nincs túlfűtés vagy túlhűtés. Minden lakás rendelkezik saját hőmennyiség, ill. hideg víz és meleg víz fogyasztás mérővel. Továbbá beépítésre került egy ICON típusú központi szabályozó egység, mely igény esetén interneten keresztül is üzemeltethető. Az igényes gépesített IKEA konyhabútor az eladási ár részét képezi.A lokáció tökéletes, Budapesttől autóval csak pár percre vagyunk, ugyanakkor a Törökbálinti tó közelsége hangulatos, zöld környezetet nyújt.A lakópark szolgáltatásai - a város a városban koncepciónak köszönhetően - minden elvárást kielégítenek: kreatív játszótér, óvoda, alternatív iskola, sportolási lehetőségek, vendégparkoló, külön buszjárat...Az ingatlan befektetésnek is kiváló, jelenleg is bérlők lakják.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
C
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY