Eladó ház Zalacsány 30 nm
Eladó ház Zalacsány 30 nm
Eladó ház Zalacsány 30 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7701849
Referenciaszám: NY010916
Feltöltve: 16 napja

Zalacsány eladó egyéb ház 2 szobás: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
163 333 Ft/m²
30 m²
Alapterület
5300 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HÉVÍZ ÉS KEHIDAKUSTÁNY SZOMSZÉDSÁGÁBAN, ZALACSÁNY ÖREGHEGYEN, EGÉSZ ÉVBEN JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ HELYEN LÉVŐ BIRTOKOT, HOBBI KERTET KÍNÁLUNK KEDVEZŐ ÁRON ELADÁSRA. PIHENJEN ÖN IS A HANGULATOS ZALAI DOMBVIDÉKEN, A BALATON KÖZELÉBEN, GYÓGYFÜRDŐK SZOMSZÉDSÁGÁBAN! Az ingatlan főbb jellemzői: - szépen gondozott egybefüggő terület 5.300 nm nagyságú - művelési ág alól kivont zártkert! - kifüggesztés nélkül, rövid időn belül birtokba vehető - ingatlan nyilvántartás szerint: gyümölcsös, kert, szőlő, gazdasági épület - Mk építési övezet, 5 % beépíthetőséggel - legkisebb kialakítható terület 2.000 nm az övezetben - Zalacsány HÉSZ szerint a területen a pihenést és a gazdasági célú tárolást egyaránt szolgáló ideiglenes tartózkodásra is alkalmas gazdasági épületek létesíthetők - 2 helyrajzi számon szerepel, kizárólag egyben kerül értékesítésre - 60-as években épült 30 nm alapterületű vályog pince (borospince, szoba) - erősen felújítandó/bontandó épület!!! - cserép tető - villany az épület előtt - a víz igény szerint fúrt kúttal biztosítható - egész évben jól megközelíthető - csendes, biztonságos környék - körbekerített terület - akácos erdő, ami kitermelhető - mezőgazdasági hasznosításra, biogazdálkodásra, önellátásra kiváló lehetőség Zalacsány a Zalai dombság egyik kedvelt, kiválóan megközelíthető települése. A csendes, természetközeli falu több nevezetességgel rendelkezik: Csányi-család mauzóleuma, Árpád-kori földvár és tanösvény, a 11 hektár területű kedvelt horgásztó, egykori Batthyány-kúria és ősfás park, amely napjainkban kastélyszállóként működik. Itt nyílt meg Zala Springs Golf Resort nevű sport- és idegenforgalmi komplexum, amely Európa egyik legszebb fekvésű pályája. A környéken számtalan látnivaló, kirándulási lehetőség, kerékpárút található. A wellness szerelmesei is otthonra találnak a környéken. Az ismert hévízi gyógytó csupán 9 kilométerre található, további kedvelt fürdőhelyek a szomszédos település Kehidakustány, és a közelben lévő Zalakaros, Zalaszentgrót. AZ INGATLAN A VIDÉK CSENDJÉRE VÁGYÓ CSALÁDOK, BARÁTI TÁRSASÁGOK KEDVELT HOBBI KERTJE LEHET. AZ ÉPÜLET ÚJRA ÉPÍTÉSSEL / FELÚJÍTÁSSAL HANGULATOS HÉTVÉGI HÁZZÁ VÁLHAT. BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE IS AJÁNLJUK FALUSI TURIZMUS CÉLJÁBÓL. Az adatok tájékoztató jellegűek. További információval kapcsolatban hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY