Eladó ház Vértesszőlős 77 nm
Eladó ház Vértesszőlős 77 nm
Eladó ház Vértesszőlős 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7628256
Referenciaszám: NY010758
Feltöltve: 18 napja

Vértesszőlős eladó egyéb ház 1 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
415 584 Ft/m²
77 m²
Alapterület
1907 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Vértesszőlősön egy 77 nm hasznos alapterületű téliesített, akár állandó lakhatásra is alkalmas hétvégi házat, 1907 nm-es telken, művelt szőlővel és gyümölcsössel. Az épület jelenleg két szintes, de a tetőtre beépíthető. A pince szinten kamra, borospince, és egy tágas konyha-étkező található. A lakószinten egy tágas szoba , konyha, és egy fürdőszoba+WC kapott helyet, de mint említettem, a tetőtérben további helyiségek kailakíthatóak. (akár +2 szoba, vagy 1 szoba és fürdő). A ház mindkét szintjén van fűtés fatüzelésű kályhával. A telken víz, villany bekötve. Csatorna nincs, a szennyvíz egy zárt rendszerű emésztőtartályba kerül elvezetésre. Az épülethez tartozik még egy fedett 20nm-es terasz. A telek dupla széles, így a ház mindkét oldalán van lehetőség parkolásra, vagy akár fedett kocsibeálló kialakítására. Az ingatlan autóval könnyen megközelíthető, de gyalogosan is pár perc távolságra található a község központjától. A telek zártkerti besorolású, de művelési ág alól ki lett vonatva, ami annyit jelent, hogy vétel esetén NEM KELL KIFÜGGESZTENI!!!! További információért, vegy megtekintés végett kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Zoltán Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Zoltán Otthon Centrum - Tatabánya - Dózsakert utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY