Eladó ház Pilis 70 nm
Eladó ház Pilis 70 nm
Eladó ház Pilis 70 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8094823
Referenciaszám: 1401_10679
Feltöltve: 9 napja

Pilis eladó egyéb ház 1+3 fél szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
414 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
586 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 165 Ft
Második évtől
114 861 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Áresés!!!!! Csapjon le rá!!!! Pilis város belterületén belül ,központ közelében ház vált eladóvá, ez a 586nm-es sarki telken elterülő 70nm es ingatlan. Újépítésű, könnyű szerkezetű megoldással. A hasznos fűtött 60nm -en ,3 kisméretű hálószoba, amerikai konyhás nappali ,fürdőszoba tusolóval , és wc helységek kaptak helyet. A fennmaradó 10 nm-es helység raktár kazánházként hasznosítható. A bejáratnál fedett ácsolt terasz fogad bennünket kert kapcsolattal. A terasz burkolása illetve a ház színezése a leendőbeli tulajdonos ízlésére illetve igényeire bízva. Beton sáv alapon , könnyű falszerkezettel, rajta 10cm szigeteléssel, a padlástérben tükörfólia és kőzet gyapot szigeteléssel , a tető cserepes lemez héjazatú. Nyílászárói műanyagok. Meleg víz ellátásáról villany bojler gondoskodik. Fűtéséről 3.5kw-os inverteres klíma. A szobákban elektromos fütő alkalmatosságok segítenek be a nagy hidegben. Igényes burkolatokkal ellátva , a szobák laminált parkettások. Minden a fotók szerint. Közművek bekötve , a gáz kivételével, de az utcában elérhető. Készpénzes érdeklődőket vár a tulajdonos. Ovi , iskola ,penny 5 perces sétával elérhetőek.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
összkomfortos
kert
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pilis Anna Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pilis Anna Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY