Eladó ház Pilis 140 nm
Eladó ház Pilis 140 nm
Eladó ház Pilis 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8094749
Referenciaszám: 1401_10597
Feltöltve: 10 napja

Pilis eladó egyéb ház 7 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
535 714 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1314 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pilis város központhoz közeli utcájában vált eladóvá egy 3generáció együtt élésére kialakított családi ház. Három külön bejáratú lakrész fiatalosan lendületesen , ízlésesen kialakítva. 1314 nm-es telken terül ez a 140 nm hasznos fűtött alapterülettel rendelkező ingatlan. Beton sáv alapon nyugszik, tégla falazattal a és cserép tető fedéssel , mely pár évvel ezelőtt lett cserélve. Ácsolt gerenda teraszok is ékesítik az épület küllemét. A fölszinti részen egy 50nm-es lakás2 szoba ,nappali, fürdő ,wc, konyha , illetve 40nm-es1 szoba -konyha -fürdő helységekből álló kisseb lakrész található. A padlástérben 2 szoba , fürdő, nappali , konyha került kialakításra közel 50nm-en, külső lépcső feljárattal. Fűtéséről lakásonként cirkó gondoskodik , radiátoros központi fűtéssel. Ezen kívül alternatívaként a két földszinti lakrészben csinos cserépkályhák is besegíthetnek az otthon melegében. A felújítások pár évvel ezelőtt történtek meg. Elektromos nagykapu bejutási lehetőséggel juthatunk az ingatlan területére. Egy autó tárolására alkalmas garázs , illetve egy tároló pincével alatta is ,szolgálja az itt élők kényelmét. Ajánlom akár befektetőknek , albérlet kiadás céljából.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kocsibeálló
garázs
kert
terasz
pince
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pilis Anna Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pilis Anna Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY