Eladó ház Mikófalva 106 nm
Eladó ház Mikófalva 106 nm
Eladó ház Mikófalva 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7906008
Referenciaszám: 100193
Frissítve: 16 napja

Mikófalva eladó egyéb ház 2 szobás: 15,99 millió Ft

15,99 millió Ft
150 849 Ft/m²
106 m²
Alapterület
3499 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 407 Ft
Második évtől
63 332 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 100193 Természetközeli környezetben, a Bükki-hegység közelében, egy jó közösségű településen található ez az 106 m2-es, 2 hálószobás és nappalis ingatlan. Az ingatlan 21 km-re található Eger városától. A fürdőszoba felújított, a vízvezeték rendszer 2022-ben komplett cserén esett át, a villanyvezetékek 17 éve voltak cserélve, a villanyhálózat réz és egyfázisú. Az ingatlanban van gázóra. A szennyvíz rendszer részben cserélve volt az ingatlanon műanyag csövekre. A tető átlagos állapotú. A bejárati ajtó és az előtérben lévő ablakok néhány éve voltak cserélve műanyag szigeteltre, a többi ablak a régi típusú fa ablak. A falzat vegyes, részben tufakő, vályogot nem tartalmaz. Az ingatlanban fűtés rendszer van, de nincs fűtő egység. A házhoz kapcsolódik egy melléképület, amely részben kazánház, részben nyári konyha. A Nyári konyhához csatlakozik egy tároló helyiség, amely felújítandó/megerősítendő. Az ingatlanon kettő használható pince és egy kút is található. Az ingatlanhoz tartozik egy hatalmas, 3499 m2-es kert, melyből 2000 m2 akácos. A kertben található dió, szilva, meggy és őszibarack fa. Az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, és egy természetközeli környezetben szeretnének élni. Az ingatlan alaprajzát a képek között találja! A 7,5 M Ft-os falusi CSOK-ra alkalmas ingatlan! Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, kedvezményes lakáshitel, CSOK ügyintézés, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panoráma
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY