Eladó ház Lesencefalu 92 nm
Eladó ház Lesencefalu 92 nm
Eladó ház Lesencefalu 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7836541
Referenciaszám: NY011270
Frissítve: 13 napja

Lesencefalu eladó egyéb ház 2 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
509 783 Ft/m²
92 m²
Alapterület
3856 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 116 Ft
Második évtől
185 758 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában ! Egyedi ajánlat, ritka alkalom, hogy itt jussunk nyaralóhoz. Lesencefalu kedvelt szőlőhegyi utcájában vált eladóvá a legjobb telken lévő örök panorámás ingatlan. Közel a Kő orrához, 1990 évben épült a masszív gazdasági épület mely kis ráfordítással szuper nyaraló lehet.( Jelenleg is így funkcionál ) Szép széles a 3858 m2 nagyságú, mediterrán hangulatú udvar, ideálisan szinte teljesen sík, a panoráma mégis az egész kertből élvezhető. Panorámás a Kő orrára, a Balatonra, a Tanú hegyekre, Szigligeti várra és krokodilra is. Ez az egyedi panoráma mind az épület szobáiból mind a területről is élvezhető. Az ingatlan közműves villannyal ellátott, vizet fúrt kút adja ez mellett ciszternában is gyűjthető. A víz a nyaralóig jelenleg nincs bevezetve. Földszintjén előtér, konyha étkező, nagy tároló és igazi boros pince lett kialakítva. A fenti szintre külső lépcsőn jutunk. Itt világos előszoba valamint abból nyíló két szoba fogad. ( egyik most tároló ) Az épület száraz, kényelmes belmagasságokkal rendelkezik, kályhák adják a meleget. Az ingatlan további előnye, hogy művelésből ki van vonva tehát azonnal birtokba vehető. Szeparált, ( szomszéd távolabb van ) nagyon hangulatos nyaraló több száz levendulával és több száz kilót termő kivi ültetvénnyel. Igazi mediterrán birtok . cseresznye, sárgabarack, díszbokrok, mogyorók, egres, ribizli, füge bokrok, fenyők tarkítják a kertet. Páratlan ajánlat, ne maradjon le róla. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Erkély:
8 m²
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY